LAPTOP/KOMPUTER ANDA ROSAK? KAMI BOLEH BANTU ! JUGA MENYEDIAKAN PELBAGAI SERVICE MAKLUMAT LANJUT DI SINI

18.3.14

BANTAL-BANTAL KRAFTANGAN


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia !!




Jom tengok gambar dekat atas tu ! Agak-agak korang cantik tak? Mestilah cantik kan.. Kalau korang nak tahu inilah bantal - bantal cute yang dihasilkan daripada kain felt iaitu sejenis kain untuk membuat kraf.

Bantal-bantal ni boleh dijadikan hadiah kepada kawan-kawan & sahabat handai. Untuk menghasilkan bantal cute ini , mestilah mempunyai fiber & barang2 keperluannya. Bantal ini juga boleh dijadikan koleksi simpanan.

Jika korang nak tempah bantal ni atau nak tanya harga , boleh pm di sini yer
Julyana Mohd

4 ulasan:

  1. cantiknyaaaaaaaaaaaa.... nak free boleh?? ekekekekkeke

    BalasPadam
  2. Assalamm...tolong delete pic set pillpw baby tu ye...tu saya pya pic...jgn nk menipu dgn amek pic org n bgthu tu awk pya...tolong ye...jgn smpi sy amek tindakan...tq

    BalasPadam
  3. Assalamm...tolong delete pic set pillpw baby tu ye...tu saya pya pic...jgn nk menipu dgn amek pic org n bgthu tu awk pya...tolong ye...jgn smpi sy amek tindakan...tq

    BalasPadam

KALAU AWAK COMEL TEKAN SINI

 
Template Edited By Mastura Aziz ♥ All Rights Reserved © 2014