LAPTOP/KOMPUTER ANDA ROSAK? KAMI BOLEH BANTU ! JUGA MENYEDIAKAN PELBAGAI SERVICE MAKLUMAT LANJUT DI SINI

10.4.14

REVIEW BLOG | SAKURA UNGU



Hai !! korang nak tau x .. baru-baru ini , saya review blog salah seorang pemenang segmen yang saya sponsor dekat page. Blog yang saya review ni ialah BLOG SAKURA UNGU
Latar belakang blog ni simple jer. Tak la berat sangat. Warna pun biase-biase jer. Pemilik blog ni berasal dari Pulau Pinang. Merupakan seorang guru lepasan. Blog ini tidak mempunyai icon-icon atau bunga-bungaan yang banyak. Kalau terlalu banyak nanti blog pula yang berat nak loading.
Kat dalam BLOG SAKURA UNGUpula berkisar tentang review produk kecantikan , segmen atau giveaway dan sebagainya. Paling best tu siap ade ruangan bahasa jepun lagi. Wah ! macam nak pergi jepun jer. Maklumlah beliau seorang lepasan guru.arigato kozaimash hehe .. Mane tahu suatu hari jadi guru kat jepun pula.
Okey la .. sampai di sini sahaja coretan review saya buat masa ini. Tunggu review blog pemenang yang satu lg. Bye ..!! Bye..!!


ruangan bahasa jepun



Entri Meletop !!!
Yahoo !!Percuma 5GB internet

X - Factor bakal jadi jutawan

tolong tunggu sampai habis loading!!

1 ulasan:

  1. thanks for he review.. nice.

    actually i'm not guru lepasan..
    i'm teacher to be... InsyaALLAH..

    BalasPadam

KALAU AWAK COMEL TEKAN SINI

 
Template Edited By Mastura Aziz ♥ All Rights Reserved © 2014