LAPTOP/KOMPUTER ANDA ROSAK? KAMI BOLEH BANTU ! JUGA MENYEDIAKAN PELBAGAI SERVICE MAKLUMAT LANJUT DI SINI

11.5.14

Oh Ibu ! Engkaulah Ratu Hatiku



Seperti yang korang tahu , setiap tahun kita akan menyambut Hari Ibu. Ianya disambut pada 11 Mei. Ape hadiah korang pada ibu? Ape pengorbanan & jasa korang pada ibu? Pernah x korang terfikir ibu menjaga & mendidik korang sejak kecil lagi?
Sayangilah ibu korang sementera mereka masih hidup. Kepada ibu korang yang telah meninggal , marilah sedekahkan doa buat ibu. Pengorbanan seorang ibu adalah amat berat. Ibu yang menjaga makan minum & pendidikan kita sejak kecil. Ibu yang menyusukan kita. Ibu kita ibarat syurga di bawah telapak kaki. Betapa susahnya ibu menjaga kita sejak kecil lagi. Janganlah korang sesekali bercakap kasar dengan ibu. Jangan menderhaka kepada ibu.
Oleh itu , sempena dengan Hari Ibu yang jatuh pada hari ini marilah kita membalas jasa ibu. Tak kiralah dalam ape cara sekalipun asalkan ibu kita tidak bersedih. Kepada korang yang ada ibu , jagalah ibu sebaik-baiknya. Akhir kata , saya ingin mengucapkan " SELAMAT HARI IBU"

8 ulasan:

  1. salam..jemput join GA ni>>>
    Super Extravaganza Giveaway!
    Dah join? Jom check status referral anda kat SINI

    Hadiah:
    Cash 150 2015 calendar with your picture& phrase
    bookmark with your picture&phrase S
    tep-step penyertaan yang mudah & 51 orang pemenang dicari! :)

    BalasPadam
  2. tiada lagi hadiah buat ibu melainkan doa dan amalan-amalan lain. moga tenang disana.

    blogwalking dari blog mialiana.

    BalasPadam
  3. Hihi kena bagi hadiah jgn bg duit hehehe

    P/s: Qila singgah dari segmen kak Mialiana Hihihi.

    Semangat gilo ni heee.
    Jom blogwalking! Heee.

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum...sha tag awk kt liebster award yeaa

    http://notashalimar.blogspot.com/2014/05/liebster-award-from-wafee.html

    BalasPadam
  5. selamat hari ibu juga...

    thanks ya sudi join segmen nak url #4, blog anda telah disenaraikan di http://www.mialiana.com/2014/05/senarai-url-blog-4.html

    BalasPadam
  6. assalamualaikum. singgah dari segmen kak mialiana. jemput ke blog saya juga. :)
    http://nad2nadzirah.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. selamat hari ibu buat semua ibu dan bakal ibu..

    husna singgah dari segmen kak mia..:)

    BalasPadam
  8. as salam. abe kie dtg singgah n follow back. dari segmen mialiana. tq

    BalasPadam

KALAU AWAK COMEL TEKAN SINI

 
Template Edited By Mastura Aziz ♥ All Rights Reserved © 2014